Έρχονται οι R.E.M. ;

Αρχίζουν να διασταυρώνονται οι φήμες που θέλουν τους R.E.M. live στην Αθήνα στις 5 Οκτωβρίου και με ελεύθερη είσοδο! Επίσημη ανακοίνωση ακόμη δεν έχει γίνει, αλλά η εμφάνισή τους θεωρείται σχεδόν δεδομένη αφού αφενός στο site τους έχουν συμπεριλάβει την ελληνική σημαία στο χάρτη με την φθινοπωρινή περιοδεία τους και αφετέρου η εμφάνισή τους στην Κωνσταντινούπολη το προηγούμενο βράδυ «δένει» ημερολογιακά.

Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για διοργάνωση του Ελληνικού MTV, η οποία θα λάβει χώρα στο Καλλιμάρμαρο και ότι την ίδια μέρα θα εμφανιστούν επίσης οι Kaizer Chiefs και η Έλενα Παπαρίζου.

Όπως φαίνεται λοιπόν, αν δεν προκύψει κάτι δυσάρεστα απρόοπτο, θα έχουμε την ευκαιρία μετά από 9 χρόνια να δούμε και πάλι επί σκηνής ένα από τα σημαντικότερα εν ενεργεία συγκροτήματα. Ελπίζω μόνο, το γεγονός ότι θα παίξουν στα πλαίσια αυτού του event να μην επηρεάσει αρνητικά το αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που θα βλέπαμε αν επρόκειτο για δική τους αποκλειστικά συναυλία. Αλλά από την άλλη, αν δεν ήταν αυτό το event δεν ξέρουμε κι αν θα τους βλέπαμε καν…

One response to “Έρχονται οι R.E.M. ;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.