Ποδηλατόδρομος στο κέντρο της Αθήνας (;)

Το σημάδι του ποδηλατοδρόμου προσπαθεί να επιβιώσει επί της 3ης Σεπτεμβρίου… Όχι μόνο επειδή η μπογιά του έχει αρχίσει να φεύγει, αλλά και επειδή η λωρίδα που του αντιστοιχεί είναι στριμωγμένη ανάμεσα σε κινούμενα και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Και φυσικά ούτε λόγος για το αν οι οδηγοί αυτοκινήτων την αφήνουν ελεύθερη! Αλλά εδώ που τα λέμε, από την αρχή φάνταζε σαν ανέκδοτο όλο αυτό. Δεν είναι και πολύς καιρός που έχουν γίνει αυτές οι σημάνσεις στη συγκεκριμένη οδό και θυμάμαι ότι σε όποιον και να το έλεγα όταν τις πρωτοείδα, γελούσε…!

3 responses to “Ποδηλατόδρομος στο κέντρο της Αθήνας (;)

 1. Άστους να γελάνε σιγά σιγά θα έρθουν και εδώ οι ποδηλατόδρομοι, μπορεί να καθυστερήσουν λίγο βέβαια, αλλά έχουμε συνηθίσει. Το τριγυρίζεις το ποδηλατάκι Thom?
  Κάποιος απ’ τους δυο σας πρέπει να κάνει την αρχή.
  Άσε το γκάζι και πιάσε το πετάλι.

  Μου αρέσει!

 2. Το τριγυρίζω δυστυχώς μόνο στην επαρχία ή όταν επισκέπτομαι κάποια πόλη του εξωτερικού (στις περισσότερες υπάρχει υποδομή που πραγματικά σε παρακινεί να το κάνεις)! Άντε να το δούμε και στην Αθήνα kowalski, αλλά επί της ουσίας, όχι μόνο για να λέμε ότι χαράξαμε τη λωρίδα!

  Μου αρέσει!

 3. Πάντως και η γαιδουριά ορισμένων να παρκάρουν όπου λάχει είναι χαρακτηριστική και ενδεικτική της «παιδείας» ορισμένων….Εγώ πάντως πήρα αυτοκολλητάκια StreetPanthers (και πιστέψτε με πολλοί ακόμα) και όπου διαπιστώσω τέτοια φαινόμενα ..τσακ.. αυτοκόλλητο…Για να θυμίζει στους κυρίους/κυρίες «έξυπνους» ότι υπάρχουν και πεζοί (http://www.streetpanthers.gr/)!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.