Ludmila

2-ludmila

Οι Ludmila είναι το group που σχημάτισαν το 2002 οι πρώην Make Believe, Φλώρα Ιωαννίδη & Γιώργος Αποστόλου μαζί με τους 2 πρώην Human Asteroid, Νίκο Σοφίου και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (οι οποίοι όμως σήμερα έχουν αντικατασταθεί από τους Σπύρο Καμινάρα και Παντελή Κουρτάλη αντίστοιχα). Λόγω του συνδυασμού midtempo διάθεσης με δυνατές κιθάρες και με τα χαρακτηριστικά φωνητικά της Φλώρας Ιωαννίδη (τα οποία δε θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι στιγμάτισαν την εγχώρια αγγλόφωνη rock σκηνή, τουλάχιστον για την προηγούμενη δεκαετία), οι Ludmila ακούγονται ως μια φυσική συνέχεια των Make Believe… ο ήχος τους όμως σαφώς στηρίζεται σε πιο μεταλλικές βάσεις, άλλωστε οι Γιώργος Αποστόλου και Νίκος Σοφίου αποτελούν τα 2/4 των Mad Leaf.

Στη σελίδα τους στο myspace θα βρείτε περισσότερα στοιχεία γι’ αυτούς, ανάμεσα στα οποία και 3 tracks από την μοναδική τους κυκλοφορία μέχρι σήμερα: ενός ομώνυμου demo. Η έκπληξη της συγκεκριμένης ηχογράφησης είναι μια διασκευή στο “Genie (in a bottle)” της C. Aguilera [σημ.: θα το παίξουμε αύριο στη ραδιοφωνική μας εκπομπή!] , κομμάτι που αποτελεί δυνατή στιγμή και στα live τους απ’ ότι έχω ακούσει και θα έχω την ευκαιρία να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι και ιδίοις ούσι αυτή την Κυριακή στις 21:00 στο Guru!

1-ludmila

2 responses to “Ludmila

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.