Κ.Βήτα 5/2/10 & Club Des Belugas 6/2/10 @ FUZZ CLUB

ΠΗΓΑΜΕ:

Στον Κωνσταντίνο Βήτα

Σκοτάδι, ματαιότητα, μια elegant κραυγή που οδηγεί πού αλλού; Μα φυσικά στο φως! Η μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα δεν ήταν ποτέ σκοτεινή, τουλάχιστο όχι τόσο όσο αρκετοί την έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς. Το φως ποτέ δεν θα μπορούσε να αποκαλυφθεί δίχως το σκοτάδι και ίσως να μη μας τραβούσε ποτέ την προσοχή χωρίς αυτό το τόσο γλυκό intelectual περιτύλιγμα. Ένωση λοιπόν, είτε ως ζητούμενο είτε ως δεδομένο, την αισθανθήκαμε νομίζω όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στο FUZZ CLUB την Παρασκευή 5/2/2010.

Στους Club Des Belugas

Μια πολύ σπουδαία μπάντα αποτελούμενη από άψογους μουσικούς και τα κορυφαία φωνητικά της Brenta Boykin. Εκλεπτυσμένο neo-swing και ατμόσφαιρα blue, ιδανικός συνδυασμός για να θέλεις να τους ξαναδείς. Με σαφείς επιρροές από την acid-jazz των 90’s και την απαραίτητη swing εξελικτική πινελιά και επίσης με μια άψογη σκηνική παρουσία. Στον visual τηλεοπτικό μεσαίωνα που ζούμε, που η καχυποψία και ηλιθιότητα των αρχόντων έχει οδηγήσει στην κολεγιοποίηση της καθημερινότητας είναι θαυμάσιο πραγματικά το γεγονός ότι συμβαίνουν τόσο εξαιρετικά πράγματα στη μουσική…ακόμη!

Για τον ήχο του FUZZ…

Πραγματικά όμορφος, άνετος και ζεστός χώρος το FUZZ CLUB μας θυμίζει και λίγο το παλιό ΡΟΔΟΝ. Το μόνο ίσως μειονέκτημα ο ήχος που μάλλον χρήζει βελτίωσης. Ακούγεται λιγάκι ‘τζούφιος’ χωρίς αυτή τη ‘warm’ αίσθηση που έχουμε συνηθίσει από άλλους συναυλιακούς χώρους…

Γιάννης Χριστακόπουλος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s