Prodigy, 17/9/2010 @ Γήπεδο Tae Kwon Do

Η ένδειξη της υψηλής προπώλησης (που επέβαλε και την αλλαγή χώρου) ότι το Αθηναϊκό κοινό διψούσε για αυτή την εμφάνιση, επαληθεύτηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά με την ενέργεια που εκλύθηκε στην ατμόσφαιρα!

«Το επόμενο “σκαλί” είναι το metal μου είπε μια φίλη καθώς βγαίναμε από το κλειστό του Tae Kwon Do μετά το τέλος της συναυλίας, περιγράφοντας τις εντυπώσεις μας. Και όντως ο δυναμισμός που υπήρχε στην ατμόσφαιρα χθες, τόσο επί σκηνής από πλευράς του group όσο και κάτω, από την ανταπόκριση του κόσμου, παρέπεμπαν σε τέτοιου ύφους live.

Ο Maxim – ο οποίος ήταν η πιο εξέχουσα φυσιογνωμία και άκρως μεταδοτικός και ξεσηκωτικός – δε μας αποκαλούσε τυχαία warriors! Πραγματικά ο χώρος θύμιζε πεδίο μάχης από άποψη αδρεναλίνης και κινητικότητας, ευτυχώς χωρίς να προκύψουν τα δυσάρεστα που έδωσαν την κυριολεκτική έννοια της λέξης «μάχη» σε προηγούμενες εμφανίσεις τους επί Ελληνικού εδάφους.

Μοναδικές παραφωνίες, ο ανεπαρκής εξαερισμός που είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να αιωρείται μια διαρκής κάπνα (γίνεται εμφανής και από τις φωτο!) και ο κακός ήχος, ο οποίος όμως ήταν αναμενόμενος στο συγκεκριμένο χώρο. Παρολαυτά η στιβαρή παρουσία των Prodigy κατάφερε να υπερκαλύψει και τα δύο και να μας μεταδώσει τις συγκινήσεις που κρύβει κάθε ένα από τα κομμάτια τους. Μάλιστα σε σχέση με το αναμενόμενο set list έπαιξαν 4 παραπάνω!

Από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν αυτή που αποθανάτισα για λίγα δευτερόλεπτα στο παρακάτω βιντεάκι, κατά τη διάρκεια του “Smack My Bitch Up”, όπου ο Maxim μας προτρέπει να «χαμηλώσουμε» για να μπορέσουμε να «σηκωθούμε» την κατάλληλη στιγμή με την έκρηξη του τραγουδιού!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.